Author Topic: som har sett dem innrømme barcelona drakt barn bare to mål gjennom  (Read 952 times)

barcelona drakt barn, liverpool drakt kortermet

Serbia feirer å slå USA på straffer for å nå halvtidskampens semifinaler. Serbien avanserte til sin første semifinale under 20-verdensmesterskapet på søndag med en 6-5 seier på straffer over USA. Kampen trengte 18 straffer for å bestemme en seier etter at den var ferdig 0-0 på heltid, og til slutt var det Serbia som avviklet etter en maratonfellesskap. USA var begrenset til to skudd på målet da Serbia opprettholdt sin imponerende defensiv rekord, som har sett dem innrømme barcelona drakt barn bare to mål gjennom hele turneringen. For USA, var sjansen til å matche sin beste innsats ved turneringen siden 1989 slått til tross for innsatsen til keeper Zackary Steffen. Mali s straffesparkskonkurranse vinner over Tyskland betyr at de vil møte Serbia. Mali produserte et sjokk ved å komme bakfra for å tegne 1-1 med turneringsfavoritter Tyskland før de eliminerte dem 4-3 på straffer. Begge sider scoret sine tre første straff, før Mali s Adama Traore fikk sin straff reddet og Julian Brandt, som hadde scoret tysklands åpningsmål, sprengte skuddet over. Tysklands åpningsmål i det 38. minutt var flott A Hany Mukhtar frispark avledet skyward av defensiv veggen. Tyskerne brakte ballen ned kjølig og Brandt traff en volley fra utenfor straffen, gjennom trafikk, inn i hjørnet av The Mali mål. Defender Souleymane Coulibaly utlignet for Mali i 58. minutt etter dykking for å møte et svingende hjørne, og hans glimrende skudd slo tysk målvakt Marvin Schwaebe og skjøt inn i sidelinjen av målet. I Hamilton overlevde Brasil sin andre straffe straffesparkskonkurranse av turneringen og slo Portugal 3-1, etter en 0-0-trekning. Portugal hadde vært langt det bedre laget i normal tid, og manchester united drakt gjentatte ganger strekk Brasil-forsvaret gjennom Gelson Martins, Rafa og Nuno Santos. Men Brasil holdt på kampen i ekstra tid, så inn i en shootout. Manchester Uniteds signering Andreas Pereira scoret for Brasil og Manchester City s Rony Lopes svarte for Portugal for å starte skytingen Da raste Raphael Guzzo, Andre Slva og Santos alle for Portugal mens kaptein Danilo og Gabriel Jesus scoret for å sende Brasil gjennom. Brasilos Lucao var den første til å savne i straffesparkkonkurransen, skjøt skuddet sitt fra mål som liverpool drakt kortermet ble omgående negert da Guzzo skjøt rett på målvakten. Danilo og Gabriel traff seg for å score for Brasil, mens Silva skjøt bredt og Santos satte det avgjørende sparket over tverrstangen. Mamadou Thiam scoret i 76. minutt for å gi førstegangskvalifiserer Senegal en 1-0 seier over Usbekistan. Senegal hadde aldri vunnet en kamp i den endelige kvalifiseringsfasen av en under-20-turnering til i år. Etter å ha oppnådd den prestasjonen, postet de sin første seier i under-20-verdenscupen selv da de slo asiatiske mestere Qatar 2-1 i gruppespillet. Etter å ha blitt nektet mye av søndagens kamp av Usbekistan målvakt Dilshod Khamraev, Thiam kombinert med Remi Nassalan for det vinnende målet. Senegal hadde skapt flere sjanser enn Usbekistan gjennom kampen, og Nassalan var deres farligste spiller, for det meste å finne svakheter i det uzbekiske forsvaret. Men han ser ut til å ha vandrer til å vinne sjansen i det 62. minutt da, etter en sterk løp nedover venstreflanken, fant Moussa Wague-krysset foran mål og med tiden og plassen brøt den høye midtbanespilleren fotballdrakter brått. Nassalan Mer enn gjort opp for det enn 's vinneren.' Han styrte ballen godt på venstre kant av boksen, trakk i forsvarere, så smalt en lav ball til Thiam, som hadde tid til å plukke sin plass.