harrison

General Category => General Discussion => Topic started by: harrison on May 23, 2017, 12:16:22 am


Title: spilleren fortsatt er fotballdrakter i varetekt
Post by: harrison on May 23, 2017, 12:16:22 am
Spansk politiet sier at de har arrestert Atletico Madrid-forsvareren Lucas Hernandez for å ha slått på kjæresten sin. En talsmann for Spanias politimyndighet Guardia Civil bekreftet til ESPN at de ble kalt til spillerens hjem i Las Rozas, nær Madrid, klokka 2:30 og at Hernandez ikke motsto arrestasjon. Kjæresten og den 20 år gamle Hernandez ble begge behandlet på stedet for mindre skader. Hernandezs kjæreste har ikke presset kostnader, selv om spilleren fortsatt er fotballdrakter (http://www.ladartleague.com/) i varetekt. Dommeren ved domstolenes domstol i Majadahonda, i nærheten av Madrid, krevde arrestordre til både Hernandez og hans kjæreste på fredag. Hendelsen dominert Diego Simeones nyhetskonferanse etter trening på fredag, som hadde vært planlagt å diskutere Lørdagens La Liga-spill hjemme til naboer Leganes på Calderon. 'I virkeligheten har jeg ingen offisiell informasjon om hva som skjedde,' sa Simeone. 'Så jeg kan ikke kommentere noe jeg ikke vet om. Vi har lest ting og hørt ting, informasjon som ikke er offisiell, juventus drakt kortermet (http://www.mgbookcoversanddesigns.com/juventus-kortermet.htm) har vært sirkulerende.' Det er situasjonen vi er i. Jeg kan ikke si noe mer. ' Spurt om rapportene fra Telemadrid, sa presidenten Javier Tebas, La Liga, at det var viktig at sakens fakta ble verifisert før noen dommer ble gjort. 'Vi må se hva som skjedde, vet fakta,' sa Tebas. 'Jeg sier alltid at formodningen liverpool drakt barn (http://www.ladartleague.com/liverpool-barn.no) om uskyld skal respekteres.' Det handler ikke om å være forsiktig, men å være normal, vent på hva dommeren sier, hva det er, og hva som skjedde. ' Tebas la til at vold mot kvinner var et problem som må tas veldig alvorlig, og antydet straff ville bli gitt ut dersom noen spiller ble funnet skyldig i en slik lovbrudd. U21-spilleren fra Frankrike var en ubenyttet erstatning i Atleticos 2-1-nederlag til Barcelona i onsdagens Copa del Rey semifinale første etappe. Hernandez spilte sist for liverpool drakt (http://www.socialworkersguide.com/liverpool.shtml) Atletico i en 2-2 draw på Eibar i Copa den 25. januar.
http://www.beanyblogger.com/fotballdrakter/fotballdrakter/ (http://www.beanyblogger.com/fotballdrakter/fotballdrakter/)
http://fotballdrakter.hemsida24.se/real-madrid-drakt-36445341 (http://fotballdrakter.hemsida24.se/real-madrid-drakt-36445341)
http://insidethehunt.com/forum/topic/24886 (http://insidethehunt.com/forum/topic/24886)
http://jacqueline39.allmyblog.com/7-aceh-kunne-manchester-united-drakt-barn-gjores.html (http://jacqueline39.allmyblog.com/7-aceh-kunne-manchester-united-drakt-barn-gjores.html)
http://hildegarde.iobloggo.com/13/arsenal-ville-manchester-united-drakt--kjempe-for--gi-et-godt-bilde (http://hildegarde.iobloggo.com/13/arsenal-ville-manchester-united-drakt--kjempe-for--gi-et-godt-bilde)
http://wilhelmina.nibblebit.com/2017/05/20/2010-kvalifiserer-barcelona-drakt-barn-i-medellin (http://wilhelmina.nibblebit.com/2017/05/20/2010-kvalifiserer-barcelona-drakt-barn-i-medellin)
http://onlineskypecontacts.com/social/blogs/post/1538 (http://onlineskypecontacts.com/social/blogs/post/1538)
http://fotballdrakter.blogrip.com/liverpool-drakt-barn/ (http://fotballdrakter.blogrip.com/liverpool-drakt-barn/)
http://www.gulfmanagers.com/blogs/view/1669/gunners_sjefen_mener_costa_real_madrid_drakt_barn_kan_trives (http://www.gulfmanagers.com/blogs/view/1669/gunners_sjefen_mener_costa_real_madrid_drakt_barn_kan_trives)